Badekar

Et badekar gjør hele badet bedre

Velg mellom våre tre forskjellige modeller nedenfor, eller se våre designerkar lenger nede på siden.

Et innendørs boblebad er til for massasje, familiekos, velvære og for å pleie seg selv. Et badekar gir en helt ny dimensjon til badet og gjør badet til et oppholdsrom. Leter du etter en god massasje, eller et sted hvor familien kan kose seg sammen - eller kanskje det lille ekstra for å gjøre badet ditt helt unikt?

Badekarene kan tilpasses dine individuelle behov. Ta utgangspunkt i et av karene i Denform-serien og få utstyret du ønsker.

Finn det badekaret som passer deg best her

Se også våre designerkar

A, B eller C?

A-modell

Alle badekar fås som rene kar uten dyser og utstyr, kun med det eksklusive design.

B-modell

Boblebad med massasjepumpe, luftpumpe og manuell styring. Badekar B-modell er det hyggelige boblebadet barna kommer til å elske, og der hvor du kan slappe av etter en lang dag på jobben.

C-modell

Et badekar med ekstra massasjekraft, varmeelement, armatur og automatisk styring. Velg modell C hvis du leter etter den beste massasjeopplevelsen tilsatt litt ekstra luksus. For en liten merpris får du mye mer boblebad med modell C. Boblebad modell C gir den beste massasjeeffekten og ekstra komfort med varmeelement som holder vannet varmt, automatisk tørrblåsing (så glemmer du det ikke), undervannslys og armatur montert på kanten av karet.

Design og produksjon

Boblebadet eller badekaret er ofte badets største møbel. Det er derfor viktig at det ikke bare er funksjonelt, men også passer godt inn med resten av interiøret på badet, og bidrar til å gjøre hele badet bedre.

Vi har lang erfaring med produksjon og service på badekar, som er en av våre spisskompetanser. Vi har hatt vår egen produksjon av badekar i over 30 år, og vi har levert til hoteller, hytter og private boliger.

Vi ønsker å gjøre boblebad til allemannseie. Til den hardtarbeidende, til familien, til sportsutøveren – til alle som har behov for å stresse ned, eller som vil unne seg litt luksus i hverdagen.

Vi har badekar med plass til 2, 3, eller 4 personer, og opp til 8 personer i boblebadene.

Sånn virker massasjen i boblebadet

Boblebadets massasjeeffekt er en kombinasjon av vannmassasje og luftmassasje. Vannmassasjen får du fra de seks kraftige Venturi-jetdysene som danner en variabel vannstråle som bløter opp muskulaturen. I modell C er det er også 4 roterende mikrodyser til ryggmassasje.

Luftmassasjen gis av 8 bunndyser med 32 lufthull som lager tusenvis av luftbobler. Boblene påvirker blodkarene under huden og øker blodsirkulasjonen. Blodet strømmer nå raskere gjennom de bløtgjorte musklene og fjerner akkumulerte avfallsstoffer fra musklene.

Resultatet er en naturlig følelse av velvære og avslapning, som ikke kun skyldes det varme vannet. Denne følelsen er et direkte resultat av vann- og luftmassasjens effekt.

Varmeelement

Varmeelementet er standardutstyr i våre C-modeller. Tommelfingerregelen er at du kan bruke et 3kW-varmeelement, hvis du har en stor varmtvannstank. Hvis du har en liten varmtvannstank, anbefaler vi et 6 kW- varmeelement.

Varmeelementet er beregnet på å holde vannet varmt og ikke på å varme opp kaldt vann (det er mulig, men det tar lang tid). Varmeelementet i boblebadet innstilles når du installerer det, og holdes på en komfortabel permanent temperatur, f.eks. 39° Celsius.

Selvrensende boblebad

Alle våre boblebad er bygget opp av et dreneringssystem, så vannet renner ut av rør og dyser av seg selv etter tømming. I tillegg kan de siste vannrestene blåses ut ved å aktivere luftpumpen etter bruk. Det skjer enten automatisk etter 20 minutter eller manuelt avhengig av modell.

Vedlikehold av boblebad

Cirka en gang om måneden bør du rense boblebadet med et rensemiddel for å forebygge kalk og bakterier. En gang om året supplerer du denne behandlingen med en grundig avkalking. Hvis du vedlikeholder boblebadet med disse få midlene, kan du ha glede av det i mange år.

Innebygget?

Badekaret kan leveres med eller uten frontpanel (enkelte modeller leveres kun uten panel). Det er mulig å integrere badekaret fullstendig i badets design ved å bygge det inn. Det er også mulig å lede teknikken bort fra boblebadet og plassere det i et særlig teknikkskap med separat adgang.

Våre badekar blir tilpasset dine ønsker!

Produksjon og levering

Et badekar produseres på bestilling. Det er derfor en leveringstid på 3-4 uker. Vi monterer selv alle delene på badekaret. Hvis du har spørsmål til hvordan badekaret er bygget opp er du velkommen til å kontakte oss.