Stålvægspool

Kvalitets-swimmingpools i mange varianter

Kjøp et svømmebasseng for livet

Våre svømmebasseng fås i rund og oval form, frittstående eller nedgravet. Ring til oss for å få profesjonell rådgivning til det riktige valg. Vi vet alt om installering og vedlikehold av svømmebassenget til hagen. 

Det er en god idê å sjekke følgende når du har et basseng i hagen eller på terrassen:

Klorverdi

Når du bruker for mye klor, så nedbryter det de organiske stoffene som bakterier og alger og sikrer seg dermed et rent badevann i bassenget.

pH-verdi

Ph-verdien stiger over til ved bruk av bassenget. Det kan derfor være nødvendig å senke pH-verdien. Dertil skal du bruke pH-minus. PH-minus er et lettoppløselig granulat til bruk i private svømmebasseng.

Hvor varmt skal svømmebassenget være? Oppvarming av svømmebasseng:

Vi anbefaler en Max temperatur på ca. 32 grader, ettersom en for høy temperatur kan gjøre basseng-sidene våt. Det er heller ikke behagelig å svømme i et basseng som er 32 grader. Den ideelle svømme-temperaturen er mellom 25-29 grader.

Kunnskap om stålveggbasseng

DenForm stålveggers svømmebassenger har veldig lan levetid. Vurder først m du vil ha et frittstående svømmebasseng eller om den nye svømmebassenget skal gravlegges. Velg deretter hvilken modell bassenget skal være i etter dine behov og hva du har plass til. Husk at en avstand til nærliggende nabosyn normalt bør holdes på min. 2,5 meter.

-Selve vannbehandlingen er enkel på grunn av den store skimmeren, riktig sandfilter og den kraftige pumpen på DenForm stålveggbasseng- i motsetning til billigere bassenger uten skimmer og uten sandfilter. Disse bassengene forårsaker ofte problemer med alger og bakteriefylt vann.

-DenForm er spesialist på svømmehall og vannbehandling og leverer alle slags tilbehør til det nye svømmebassenget ditt- kjemi, varmepumper, lys under vann, rengjøringsutstyr og roboter og saltgeneratorer.

Avhengig av om du velger et frittstående eller nedgravd svømmebasseng, må mer eller mindre tid brukes på installasjonen av svømmebassenget. Et frittstående basseng er montert på en dags tid, mens en nedgravd krever forberedelse med utgraving og klargjøring av bunn og sider. Selve monteringen av bassenger er lik på begge typer.

Kunnskap om montering av bassenget

Frittstående svømmebasseng

Ved montering av et frittstående basseng skal underlaget være flatt og jevnt og bestå av et solid material i form av tre, fliser, betong eller hardstemplet sand. Før montering legges et underlag av filt som sikrer at selve foringsduken ikke blir skadet av stein eller røtter. Deretter legges bunnprofilen ut, stålveggen settes rundt bunnprofilen, foringsduken monteres og glattes ut, toppskinnen monteres - og teknikken monteres. Så er du klar til å fylle i vann i deres nye svømmebasseng. Regn med ca. 1 arbeidsdag i alt.

Nedgravd svømmebasseng

Når du installerer et nedgravd basseng, er et hull på ca. 30-50 cm større i omkrets enn bassenget og ca. 10 cm dypere enn høyden på bassenget. For et rundt basseng, følg fremgangsmåten for frittstående basseng, men vi anbefaler at bunnen støpes- ca. 10 cm tykk. Deretter fylles vannet i svømmebassenget- og overflødig hull er fylt med sand blandet med tørr betong, vekselvis 10 cm av gangen- og bassenget er klart til bruk og å legge eventuelle kantfliser. For et ovalt basseng er prosedyren den samme som nevn ved utgraving av et rundt basseng, men en støttemur på ca. 4 meter i bassenghøyde før montering. Følgende er fremgangsmåten ovenfor. Få en fridag- mange års moro!