Om DenForm

Vi er spesialister på svømmebasseng og spabad, og din velvære er det vi lever av

Vi jobber lange dager - og noen ganger til og med om natten - for å gi våre kunder de beste velværeopplevelser, varer til rett tid, god service og gode tilbud.

Gjennom snart 40 år har vi vært leverandør av helse og velvære til alle europeere. Og vi er faktisk ganske gode på det, om vi så skal si det selv.

Vi har levert svømmebasseng og spabad til gods og slott, hoteller og badeland og til herr og fru Andersen.

Vil du ha oppskriften på vår suksess? Vi følger med i tiden og lytter til våre kunders behov.

I tillegg strekker vi oss alltid litt lengre for kundene våre.

Vi leverer spabad og svømmebasseng, både innendørs og utendørs. Velvære gjennom vann kan gi deg noen fantastiske opplevelser med familie og venner. Du trenger bare å overholde noen få forholdsregler og ha en viss basiskunnskap. Men vi sørger for å gjøre det enkelt for deg å komme i gang og ha glede av ditt spa eller basseng i lang tid.

Vårt sortiment oppfyller alle moderne forventninger til spabad og bassenger. Du får de nyeste funksjonene som WiFi-styring og musikkanlegg, de beste komponentene og den beste isoleringen. Vi har tenkt på alt, og hvis vi har oversett noe, må du gjerne fortelle oss det.

Vi samarbeider kun med de beste, vi har vår egen fabrikk, og vi produserer alle våre innendørsspabad i Danmark. På den måte kan vi sikre kvaliteten og bevare en stor teknisk kompetanse i huset.

Hva betyr det for deg?

Vår høye kvalitet og brede kunnskap om produktene kommer utelukkende deg til gode:

  • Du får et driftssikkert produkt som du kan ha glede av i mange år
  • Du får adgang til eksperter på området som er klare til å gi deg råd
  • Du blir ikke latt i stikken - hverken før eller etter et kjøp.