Badestamp

Få den rene naturopplevelsen med et utendørs tre-badekar i nordisk stil. Våre badestamper har et rustikk look og er laget av hard varmebehandlet furu.

En badestamp er et badekar laget i et rustikk tre-look og passer derfor perfekt inn i naturlige omgivelser. Badestampen skiller seg ut fra andre boblebad da det oppvarmes ved hjelp av en varmeovn. Badestampen passer perfekt for deg som elsker å kose deg i naturen.

Badestamp Se vårt utvalg her

Den naturlige livsstilen

Med en rustikk badestamp i nordisk stil kan du virkelig gjøre din hage til et sted fylt med opplevelser og kos. Badestampen er laget av hardt furutre og har et rustikt look. 

Trenger du rådgivning?

Fyll ut skjemaet nedenfor og få kontakt med en ekspert på området. Vi gleder oss til å hjelpe deg.

 

Denform A/S

Kontaktinformasjon

Fyll ut skjemaet og vår kundeservice vil vende tilbake til deg innen 1-2 virkedager. Det lover vi.

+47 38 36 33 88 mail@denform.no

Hovedkontor i Danmark

Kontakt Oss


Sommer og vinter

En badestamp har plass til 6-7 mennesker, litt avhengig av størrelse og kan brukes året rundt. Stampen er fantastisk om vinteren, hvor man kan sitte i det 37℃ varme vannet med venner og familie, og høre veden som knitrer mens du nyter naturen rundt deg.

Badestampen fås med ovn på innsiden eller utsiden, og med eller uten akrylinnlegg. Det er verdt å notere at en badestamp uten akryl vil være utett i starten. Det er fordi det tørre treverket først utvides og blir tett når stampen er fylt med vann. Alt du trenger å gjøre er å fortsette med å fylle på vann til badestampen er tett.

Et lokk og en trapp er praktisk, og kan kjøpes ved siden av. 

Installering av badestamp

Det eneste kravet til plasseringen av badestampen er at underlaget skal være jevnt, fast og tørt. Hvis underlaget ikke er plant kan det resultere i at badestampen går i stykker når det blir fylt med vann. Derfor anbefaler vi at man plasserer stampen på fliser eller et underlag av tre, som en veranda.  

Man må være litt varsom med regulering av vannets temperatur, fordi det følger hverken termostat eller termometer med badestampen. Vi anbefaler en vanntemperatur på rundt 37 ℃ og maks 42 ℃, da det kan føles ubehagelig varmt.

Vannbehandling

Alle badestampene har en propp i bunnen, hvor man slipper ut vannet fra karet.  Det kan være en god ide å tilsette litt klor hvis flere personer bruker det samme vannet. Bakterier trives nemlig godt ved 37 ℃. Når det tilsettes klor er det viktig å følge med på pH-verdien, da kloret virker aller best når pH-verdien er mellom 7,2 og 7,6 (klorverdien skal være på ca. 1,0). Sørg derfor for å ha et testkit for å teste vannkvaliteten.

Behandling av treet i badestampen

Når sommersesongen er over, kan det være en god ide å behandle treet i badestampen med treolje for å forberede den på høsten og vinteren, og for å bevare tønnens utseende.