Motstrømsbasseng

Kombinert boblebad og basseng

Aroma Therapy

 

På våre større boblebad har vi utviklet en eksklusiv duftfunksjon med produkter fra Canadian Spa®.

Den velduftende aromaterapien stimulerer sansene og har en avslappende effekt på kroppen både fysisk og mentalt.

DenForm motstrømsbasseng

DenForm Hydrotherapy

 

Hydroterapi øker blodsirkulasjonen og muskelrestitusjonen og avstresser både kropp og sinn.

 

Gjennom flere år med forskning og utvikling har vi optimert og strømlinjeformet modellen, kraften og størrelsen på hydromassasjedysene i våre mange boblebad for å gi kundene våre den beste velværeopplevelsen.

Self-clean Technology

 

Alle våre spaserier har innebygget selvrensende ozon og sirkulasjonssystem som minimerer behovet for desinfeksjonsmidler som klor og brom.

 

Effekten av rensesystemet er krystallklart vann, som kun må byttes én gang i året.

Quatro Thermal Protection

 

Vår tilnærming til innovasjon har skapt en termisk løsning, som via et firedobbelt isolasjonssystem lukker tett rundt varmen i boblebadet.

 

Boblebadene er designet for å tåle det tøffeste klimaet, og vi leverer bl.a. våre spaserier til isbrytere på Grønland og områder nord for polarsirkelen.

Trenger du rådgivning?

 

  • "Hvilket boblebad skal jeg velge?"
  • "Hvordan får jeg boblebadet på terrassen?"
  • "Hva er forskjellen på de forskjellige merkene?"

 

Fyll ut skjemaet og få kontakt med en ekspert på området. Vi gleder oss til å hjelpe deg.

Denform A/S

Kontaktinformasjon

Fyll ut skjemaet og vår kundeservice vil vende tilbake til deg innen 1-2 virkedager. Det lover vi.

+47 38 36 33 88 mail@denform.no

Hovedkontor i Danmark

Kontakt Oss


Svømmetrening 

Våre motstrømsbasseng er alle utstyrt med kraftige motstrømspumper så selv godt trente svømmere kan ha seriøs svømmetrening. Det er naturligvis mulig å regulere styrken, så nybegynnere også kan trene i et trygt og sikkert miljø.

Massasje

Alle motstrømsbassengene har også sitteplasser med vannmassasje med mulighet for lufttilsetning. Du får her nøyaktig den samme effektive massasjen som i et vanlig boblebad.

Materialer

Hos DenForm har vi mange års erfaring med design og produksjon av basseng og boblebad til trening og wellness. Vi bruker kun den beste akrylen til karet og de mest gjennomprøvde komponentene til digital styring, pumper og filtreringssystem.

Materialene er slitesterke, og designet er klassisk og tidløst. Det er meningen at du skal ha glede av motstrømsbassenget i mange år.

Isolering

Våre motstrømsbasseng er som våre boblebad designet til det nordiske klimaet. Det betyr at vi har gjort mye ut av ekstra god isolering. Vi bruker et innovativt EcoHeat System, både med hensyn til miljøet, og lommeboka di. Kar, rør og fittings, dvs. alle vannførende deler, er sprøytet med et kraftig lag polyurethan-skum, som også brukes til fjernvarmerør. Panelene er kledd med en kombinasjon av isopor og folie på innsiden, som reflekterer varmen tilbake i karet. Øverst dekkes motstrømsbassenget av et kraftig termolokk med slitesterkt trekk og solide låsestropper.

Service

Vi selger reservedeler og utfører service på alle våre motstrømsbasseng og boblebad. Vi tilbyr telefonisk kundesupport og kjører også ut til deg hvis det er nødvendig.