Boblebad tilbehør

Gå på oppdagelse i vårt store sortiment av tilbehør til boblebad - Vi tilbyr kun produkter av høyeste kvalitet, og som bidrar til en bedre spaopplevelse.

Vi har et stort utvalg av tilbehør til ditt boblebad. Vi legger vekt på et godt design, høy kvalitet, brukervennlige produkter og gode priser. For å sikre våre kunder en god og trygg opplevelse når de handler hos oss, blir alle våre produkter kvalitetssikret før de blir sendt avsted. 

Se hele sortimentet av tilbehør til boblebad her

Tilbehør til boblebad

Det er ikke noe mer fantastisk enn å sitte i et varmt boblebad under åpen himmel. Du kan imidlertid forbedre opplevelsen med noe ekstra spatilbehør til. Hos DenForm har vi et stort utvalg av tilbehør til boblebad. Du kan finne produkter som Blue Connect, filtre, putesett, aromaterapi, flytedispensere, Wifi-moduler, trapper, lokkløftere, støvsuger, og rengjøring m.m. Vårt tilbehør til boblebad passer også til andre merker enn våre egne.

Blue Connect

Hos DenForm forhandler vi de ettertraktede Blue Connect til boblebad og basseng. En Blue Connect er den ultimative testeren til ditt boblebad eller svømmebasseng, og den sparer deg for mye tid. En Blue Connect skal plasseres i vannet på enten boblebadet eller bassenget, og her måler den helt presist hva verdiene er i vannet. Når den har foretatt en måling av verdiene forteller den deg hvor mange gram av vannpleieprodukter du skal tilsette vannet for å få den optimale vannverdien, og det reneste badevannet. Det finnes to typer Blue Connect:

Blue Connect Go

Med en Blue Connect Go kan du måle temperatur, pH-verdi og klorverdi i vannet ditt. Målingene skal foretas over Bluetooth, og du må derfor være tett på badet eller bassenget. Utover å gi de konkrete vannverdiene forteller Blue Connect deg også hvor mange gram kjemikalier du skal dosere for å nå den optimale verdien. På denne modellen kan man kun være en bruker av gangen. Se modellen her:

Blue Connect Plus

Med en blue Connect Plus kan du måle temperatur, pH-verdi, klorverdi og conductivity i vannet. Med en Blue Connect Plus er du automatisk koblet opp på Sigfox-nettverket, som gjør at du kan måle vannverdiene selv om du er langt vekk. Det betyr at du kan være på ferie og allikevel fortelle de som låner huset hvor mye klor som skal tilføres vannet. På en Blue Connect Plus kan man også være flere brukere av gangen. Se modellen her:

Filter til boblebad

Filteret i et boblebad er en utrolig viktig komponent, fordi det er filteret som samler alt av nedfall og smuss i vannet. Uten et filter i boblebadet ville blad, sandkorn og mikropartikler sirkulere rundt i vannet inntil du manuelt samlet det opp med et nett. Vi råder alltid våre kunder til å ha et ekstra filter til å bytte ut med, mens det første filteret blir rengjort. Våre filtre passer også til andre boblebadmerker enn DenForm. Bytt ut filteret til boblebadet lett og billig hos oss.

Husk: Mål alltid filtrene dine innen bestilling - så er du sikker på at du får riktig.

Enkeltfilter (liten modell)

Enkeltfilter (høy modell)

Dobbeltfilter (liten modell)

Dobbeltfilter (høy modell)

Rengjøring av boblebad

Man må huske å rengjøre boblebadet jevnlig, fordi bakterier, nedfall og mikroorganismer kan påvirke vannverdiene og badeopplevelsen. I de fleste boblebad er det et sirkulasjons- og filtersystem som tar det meste av seg selv. Det er allikevel innimellom nødvendig å bruke noe ekstra for å få vannet krystallklart og badevennlig.

Et av våre mest solgte rengjøringsprodukter er vå elektriske basseng- & spastøvsuger, Produktet er opplagt til å fjerne nedfall og især sandkorn, som blir dratt oppi boblebadet fra føttene. Spastøvsugeren har et innebygget filter, som er avtakbart når filteret skal tømmes. Den elektriske basseng- & spastøvsugeren går på helt vanlige AA-batterier, som kan kjøpes i nesten alle supermarkeder og byggevarehandler. Så hvis du sliter med smuss i boblebad er vår støvsuger perfekt for deg.

Vannpleie

Vi har også et stort utvalg høykvalitetsprodukter til vannpleie og kjemi. Følg linket her: