Vurderer du å få et boblebad i hagen?

... Eller kanskje et motstrømsbasseng, et svømmebasseng eller en sauna?

Da har du kommet til helt riktig sted. Vi har levert wellness-produkter til privatkunder verden rundt siden 1979, og vi har forhandlere i mer enn ti land. Vi tilbyr en komplett kjøpsprosess hvor vi hjelper med levering, installering og "inspirasjon". Men en ting er å kjøpe produktet, en helt annen er å få integrert det i miljøet hjemme. Det kan være vanskelig! Derfor har vi samlet mange gode ideer på denne siden, for å gjøre dem tilgjengelige for deg.

Inspirasjon boblebad

...Dette skal du være oppmerksom på:

Hvis du velger et boblebad må du være særlig oppmerksom på plasseringen. Se f.eks. kunden overfor. Her har de valgt å plasse boblebadet i hjørnet av hagen og helt opp mot gjerdet. Det er en god plassering av to grunner: Gjerdet gir le for vinden, og begrenser innsyn fra naboer og forbigående, så opplevelsen i boblebadet blir mer intim. 

Et annet eksempel er denne kunden: En god utsikt betyr en bedre spaopplevelse. Kunden har valgt å plassere motstrømsbassenget midt på terrassen, så man kan se utover hagen, verandaen og på huset, Kunden har også valgt å bygge inn motstrømsbassenget, så det passer bedre inn i miljøet rundt. 

En frittstående plassering er den letteste å håndtere under installasjonen. Man behøver ikke - i motsetning til et nedgravd boblebad - å få boblebadet kranet inn, man kan flytte boblebadet på plass med en tralle e.l. Denne monteringen gjør det også lettere å komme til teknikken, hvis man skal ha service på boblebadet. 

Anni-inspiration-udespa.png

"Vi har hatt vårt boblebad siden sommeren 2017, og vi elsker det"

Annie bor ved flotte Silkeborg i Danmark. Hun er hageentusiast og har innrettet hagen sin med kroker, utekjøkken, spiseplass og utepeis. Annie tenkte at det hyggelige gårdsmiljøet kunne suppleres med vann og wellness, og tenkte derfor at et boblebad ville passe godt inn i hagemiljøet.

Les mer om Annies opplevelse her

Installasjonsideer til boblebad

Det finnes nok av ideer når man skal installere et boblebad i hagen. Men det er også et par andre ting man skal ha i mente innen man kjøper. Det kan f.eks. være boblebadets størrelse, boblebadets pris, ekstra omkostninger eller isolering. For å gjøre prosessen lett for deg har vi i samarbeide med våre serviceteknikere utarbeidet en komplett kjøpsguide med masse videomateriale og bilder, og gjort det tilgjengelig på linket under.

Men hvis det fremdeles er inspirasjon du er ute etter, så bli på siden her litt enda - vi har mye mer å vise.

Men en ting er selvfølgelig å høre det fra oss... La våre kunder fortelle litt om deres opplevelser 

"Vårt boblebad har forlenget badesesongen betraktelig"

Familien Christoffersen har alltid hatt et basseng i hagen. Bassenget har blitt brukt flittig av dem selv, barn og barnebarn. Med tiden fant de allikevel ut at bassenget kun var populært omkring 4 måneder av året, siden det skandinaviske sommerværet ikke alltid er å regne med. De bestemte seg derfor for å forlenge badesesongen med et varmt boblebad med tilhørende varmepumpe fra DenForm.

"Jeg husker ikke jeg har gjort en bedre investering i min egen velvære"

"Vi elsker boblebadet vårt, og det har definitivt økt livskvaliteten"

"Jeg merker en stor økning i etterspørselen etter at jeg fikk et boblebad også"

Anders har utsikt til vannet fra huset sitt, og bruker terrassen flittig, når det skandinaviske været tillater det. Han savnet å kunne bruke utearelene om høsten og vinteren, og tok derfor kontakt med DenForm for hjelp og inspirasjon. Løsningen kom allerede to dager senere, i form av et boblebad med utsikt til bukten, terrassen og hagen.

Hvis du har en veranda så har du også plass til et boblebad. Det er ikke et hinder hvis den verandaen er en balkong på 5. etasje midt i København. Her bor Peter Aude, og han hadde en drøm om å bruke takterrassen med den fantastiske utsikten hele året rundt. Et lite to-personer boblebad var svaret.

Lars Eskebæk, som leier ut en stor hytte til 24 personer, fikk i 2017 et seks-personers boblebad fra DenForm. amtidig henvendte han seg til oss for å høre om vi hadde en løsning for automatisk vannpåfylling. "Jeg har fått god hjelp fra DenForm - rask levering og topp service!"

Oppsummering  - Boblebad

Et boblebad er en enestående kilde til velvære, kos og naturopplevelser. Det er fantastisk å sitte med familie eller venner i det 40 grader varme vannet i blest eller frost. Våre boblebad blir laget i de aller beste materialene på markdet, og er velegnet til bruk hele året rundt.

Vi er eneforhandler av de eksklusive GHOST Systems i Norden

 

GHOST Systems®

 

Design by Marc Sadler