Bassengtilbehør

Gå på oppdagelse i vårt store sortiment av tilbehør til basseng - Vi tilbyr kun produkter av høyeste kvalitet, og som bidrar til en bedre badeopplevelse.

Velg en av våre mest søkte kategorier nedenfor

Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør til bassenget. Vi legger vekt på et godt design, høy kvalitet, brukervennlige produkter og gode priser. En tur i bassenget skal være gøy, og derfor forhandler vi kun produkter av høyeste kvalitet, som alle bidrar til en bedre badeopplevelse. 

Se hele utvalget av tilbehør til basseng her

Alt om bassengtilbehør

Når det kommer til tilbehør til basseng, er det utrolig mange produkter å velge mellom. Noen av produktene er til rengjøring – som for eksempel vår bassengstøvsuger eller bunnett til basseng, og andre produkter er til oppvarming, for eksempel en varmepumpe til basseng, eller overdekning til basseng. Vi har derfor samlet en mengde produkter her, for å gi deg et overblikk over hva du egentlig må være oppmerksom på når du kjøper tilbehør til bassenget.

Bassengstøvsuger

Hos DenForm tilbyr vi 3 forskjellige modeller av bassengstøvsugere: 90 Eco, 120 Eco og Galeon

Bassengstøvsuger 90 Eco

Dette er vår minste bassengstøvsuger, som egner seg best til mindre basseng. Med denne blir kun bunnen av bassenget gjort rent, og ikke sidene. Denne bassengstøvsugeren har en effekt på 7 m³/t og batteriet holder i opp til 1,5 time pr. oppladning.

Bassengstøvsuger 120 Eco

Vår bassengstøvsuger er vår mellomstore modell av robotstøvsuger til basseng. 120 Eco har en effekt på 10 m³/t, og den renser både sider og bunn. Bassengstøvsugeren går på batteri, hvilket betyr at den har en oppladningstid på 5-6 timer, hvor den kan gå i ca. 2 timer pr. oppladning.

Bassengstøvsuger Galeon

Vår Galeon bassengstøvsuger er vår mest solgte modell. Støvsugeren kan rense både vegger og bunn, og med den 18m lange kabelen kan det brukes til selv de helt store bassengene. Galeon bassengstøvsuger kan rengjøre 16 m³/t og kan gå i ca. 2 timer.

Rengjøring til basseng

Som utgangspunkt kommer de fleste av våre rengjøringsprodukter både med aluminiumramme eller plastramme. Prisforskjellen på de to variantene er ikke spesielt stor, og vi anbefaler alltid at man velger produktene med aluminiumramme, så man er sikker på at bunnettet, håven eller bassengbørsten holder seg så lenge som mulig.

Ønsker man ikke å investere i en bassengrobot, så er det mulig å få en manuell støvsuger til bassenget. Her har vi også litt forskjellig å velge mellom. Våre støvsugerslanger kommer i 9, 12 og 18m, og teleskopstengene finnes imellom 3,6m og 7.2m, alt etter hvor stort bassenget er. Deretter krever det bare at man husker å sette på et støvsugermunnstykke som kan rense sidene og bunnene på bassenget.

OBS: Husk også at bassenget ikke bare gjøres rent med ovenstående produkter, men både pH- og klorverdien skal også reguleres jevnlig. Se vannpleieproduktene våre her.

Varmepumpe til basseng

Nok om rengjøring! Nå er det på tide å dykke ned i våre Eco og Silent varmepumper. Det vil alltid være en fordel å ha en varmepumpe hjemme eller på hytta. Varmepumpen kan forlenge badesesongen med opptil 3 måneder, men det krever naturligvis at man velger den riktige varmepumpen. Inne på hver enkelt varmepumpe har vi notert hvor stort basseng varmepumpen er anbefalt til. Her får dere 2 eksempler:

 

Modell Eco 30 

Bassengstørrelse: 0-30 m3

 

Modell Silent 120 

Bassengstørrelse: 60-120 m3

Bassengoverdekning

Det står heller ikke på valgmuligheter når det gjelder overdekning til basseng! Her nevner vi bare vårt termoteppe, men du kan finne mye mer om våre andre typer her.

Det er viktig å få overdekket bassenget med et termoteppe eller lignende, både for å beskytte bassenget for løv og smuss generelt, men samtidig også for å holde på varmen. På samme måte som våre varmepumper hjelper et termoteppe med å forlenge sesongen. Det vil også være en stor fordel om vinteren når bassenget er stengt, for å forhindre nedfall i bassenget.

Våre helt vanlige termotepper til basseng finnes i 3 forskjellige størrelser og 2 forskjellige farger: 4,5 og 6m i blå og svart. For å bestille et termoteppe fra nettsiden skal du bare legge det antall meter du vil ha i handlekurven. Så, hvis du legger 1x 4m blå termoteppe i kurven er det akkurat det du får. Hvis bassenget ditt er 6x4 meter skal du derfor legge seks stykker av det 4m. lange termoteppet i kurven.