Oppblåsbare boblebad

Et oppblåsbart boblebad er enkelt å installere og like enkelt å pakke sammen igjen når sesongen er over. Du kan til og med ta den med på ferie som et bærbart boblebad.

På kort tid kan du forvandle terrassen din til et wellness-område med ditt eget boblebad. Et oppblåsbart boblebad er et festlig og annerledes innslag til hagefesten eller til avslapning. 

Oppblåsbare boblebad

Er et oppblåsbart boblebad det riktige valget?

Et oppblåsbart boblebad er et bra nybegynner-boblebad for de som vurderer om de skal ha et ekte boblebad. Mange er i tvil om hvor ofte de vil bruke boblebadet, men med et billigere oppblåsbart boblebad er det mulig å teste ditt og familiens behov i forhold til et ekte boblebad. Du bør imidlertid være oppmerksom på at et oppblåsbart boblebad er et boblebad til kos og moro. Det kan ikke sammenlignes med et ordentlig boblebad i lengden, fordi et boblebad har flere dyser og mer massasjekraft. Men ellers fungerer et oppblåsbart i prinsippet akkurat som et vanlig utendørs boblebad med oppvarming til 42 grader, filtrering og elektronisk styring.

Varmeelementet har en effekt på 1500 W og varmer opp vannet ca. 1,2-1,8 ºC i timen. Oppvarmingshastigheten er veldig avhengig av ytre omstendigheter. Hvis det er kaldt eller blåser mye vil det ta lengre tid før du når ønsket temperatur. Det er også viktig å holde lokket stengt og skru av boblene under oppvarming.

Kan man bruke et oppblåsbart boblebad hele året?

Et oppblåsbart boblebad er egentlig ikke beregnet til å være et helårs-boblebad. Vanligvis pakkes boblebadet ned når sesongen er over. Det følger med en praktisk pose med stengefunksjon til å oppbevare boblebadet i, i vinterhalvåret.

En luftpumpe med varm luft danner tusenvis av luftbobler, som sendes inn i vannet fra mellom 118 og 137 lufthull i bunnen av boblebadet. Fra kontrollpanelet kan du styre luftboblene, varmen og filtreringen. På de litt større modellene er det mulig å styre bobleintensiteten i tre trinn.

De største modellene har dessuten en innebygget ozonator, som holder vannet bakteriefritt. Ellers er det mulig å gi vannet sjokk-klor før bruk eller bruke klortabletter i en flytedispenser. Et oppblåsbart boblebad skal anses som et lite svømmebasseng med hensyn til vannbehandling. Det bør være mulig å holde vannet rent ved hjelp av klor gjennom hele sesongen uten å bytte ut vannet.

De oppblåsbare boblebadene fås i forskjellige farger i slitesterkt PVC med UV-beskyttelse. Lokket er fremstilt av et varmeisolerende materiale. Lokket festes på boblebadet via en glidelås og sikres enten med spenner eller en lås.