Boblebad i hagen

Sånn får du et perfekt integrert spaområde

Annie bor ved flotte Silkeborg i Danmark. Hun er hageentusiast og har innrettet hagen sin med kroker, utekjøkken, spiseplass og utepeis. Annie tenkte at det hyggelige gårdsmiljøet kunne suppleres med vann og wellness, og tenkte derfor at et boblebad ville passe godt inn i hagemiljøet.

Valget falt på DenForms runde spabad, Circle Lux, med plass til seks personer. Dette boblebadet er utstyrt med bluetooth høyttaleranlegg, LED-lys, fossefall og et drinkbord. Det er dermed lagt opp til koselige stunder i hagen hele året rundt, for hele familien. Boblebadet passer perfekt inn i den store, flotte hagen. 

Annie forteller:

"Franz og jeg har nå hatt vårt boblebad siden sommeren 2017 og vi ELSKER den. Vi er oppi nesten daglig, og nyter velværet og avslapningen som boblebadet gir. Jeg holder noen ganger jentekvelder i boblebadet, og vår tenåringssønn Carl-Emil på 16 år har noen ganger fest i boblebadet.

Det er virkelig undervurdert hvor fantastisk det er å ha et boblebad i hagen. Uansett hvor ustabilt været er, er det deilig varmt i boblebadet, og om vinteren liker vi å sitte i badet mens det snør rundt oss. 

Dere tilbyr også en fantastisk service, hvilket vi merket da boblebadet ikke var ordentlig innstilt når vi fikk det. Etter å ha lest gjennom manualen flere ganger uten hell, ringte vi etter service som kom og fikset problemet samme dag. Det viste seg også at serviceteknikeren hadde litt problemer med å løse problemet, men servicesjefen deres hjalp til på telefon, og vips var problemet løst!"

Franz og Annie, Silkeborg