Lokk til boblebad

Lokk til gode priser

Vi har gode priser på komplette spalokk til følgende og flere boblebad:

 • Montana (212 x 212)  
 • California og Modell 52 (200 x 200)
 • Colorado, Spacious, Infinity og First Class (228 x 228)

Våre spalokk kan også brukes til boblebad av andre merker i størrelsene 200 x 200 cm, 212 x 212 cm, 228 x 228 cm. Et lokk kan gjerne være et par centimeter større en selve spabadet.

Isolering

Våre spalokk er designet for å tåle det barske nordiske været. Spalokket er en viktig del av å holde på varmen og beskytte boblebadet. Det reduserer varmetap og dermed strømforbruk. Lokket er en komponent i vårt EcoHeat-system, som er et helisolerende konsept bestående av PU-skum, varmereflekterende aluminiumsfolie og termolokket. 

Lokkets oppbygging

Et spalokk er et tykt termolokk som holder på varmen i boblebadet ditt. Lokket følger med som standardutstyr når du kjøper et utespa, og kan kjøpes separat.

Lokket er 8 cm tykt ytterst og 12 cm på midten og oppnår dermed en takeffekt slik at vann kan renne av. Det er bygget opp av 3 lag:

Isolerende kjerne

Kjernen i spalokket består av 8-12 cm hard isopor (flamingo). Isopor er et effektivt isoleringsmateriale som også brukes i bygg. Samtidig er det lett, slik at lokket er lett å løfte.

Hjørnene er forsterkede for å gi ekstra beskyttelse.

En aluminiumsskinne langs den ene siden av hver isoporplate gir ekstra stabilitet når lokket åpnes.

Fuktsperre

Den isolerende isoporen er pakket inn i kraftig plast som fungerer som fuktsperre for å hindre vanndamp fra spabadet i å trenge inn.

Utvendig beskyttelse

 • Ytterst er spalokket trukket med kraftig og slitesterkt PU-skinn. Trekket til lokket er både vannavvisende og beskytter mot nedbrytende sollys.
 • Trekket kan tas av ved hjelp av glidelås og byttes uten at du trenger å skifte ut hele lokket.
 • Et nedhengende skjørt sørger for at lokket slutter tett rundt spabadet og forhindrer fordampning.
 • Skjørtet overlapper på midten.
 • Et solid håndtak gjør det enkelt å åpne lokket.
 • 8 låsestropper rundt hjørnene fungerer både som stormsikring og sikrer mot uønsket bruk av spabadet, f.eks. av barn.
 • Låsestroppene låses opp med en spesiell nøkkel som medfølger.

Lengde og bredde

Du kan bestille et nytt lokk hos oss i et hvilket som helst design og i hvilke som helst mål. Uansett om du bestiller et nyt lokk til et DenForm-spa eller til et spa av annet merke, så er det en god idé å ta nøyaktige mål av lokket. Mål lengde og bredde som vist på bildet. Hvis du har et rundt boblebad, skal du måle diameteren.

Hjørneradius

Våre firkantede lokk er med avrundede hjørner.

Hjørneradius er 13,5 cm

Ønsker du et lokk til et spabad med spesielt design, for eksempel med et avskåret hjørne eller åttekantet form, så kontakt oss via serviceskjemaet her.

Testet og godkjent

Som noen av de eneste i verden, er våre spalokk testet og godkjent i henhold til ASTM F1346 - 91(2010) Standard Performance Specification for Safety Covers and Labeling Requirements for All Covers for Swimming Pools, Spas and Hot Tubs.

Testen godkjenner lokket som er sikkerhetslokk med tanke på punktbelastning, bruddstyrke, drenering og riktig merking. Vi anbefaler likevel at lokket kun brukes til det formålet det er beregnet til, og at det ikke utsettes for unødvendig belastning.

 • Ikke la barn leke på spalokket.
 • Ikke stå på spalokket.
 • Ikke plasser tunge gjenstander på spalokket