Isolering av boblebad

Hvordan er et boblebad isolert?

Hos DenForm leverer vi utendørs boblebad til hele Europa samt områder nord for polarsirkelen. Boblebadene skal altså kunne klare de kaldeste temperaturene og det hardeste klimaet. Se vårt store utvalg boblebad her.

I alle våre utendørs boblebad har vi det vi kaller for et 4-dobbelt isoleringssystem. Systemet består av følgende: PU-skum, et luftrom, aluminiumsfolie & flamingo (en slags isopor) og et termisk lokk. Se mer nedenfor.

Skum

Baksiden av karet er foret med ekspanderende PU-skum som gir en optimal isolering. Vi bruker et spesielt og miljøvennlig skum som ikke forurenser.

Luftrom

Noe av det som isolerer best i et utendørs boblebad er luftrommet som finnes mellom skummet og panelene. Luften blir bl.a. varmet opp av varmen som pumpene inne i boblebadet sender ut.

Aluminiumsfolie & Flamingo

På innersiden av panelet sitter et lag av flamingo som er dekket over med aluminiumsfolie. Flamingoen gir en optimal isolasjon og aluminiumsfolien reflekterer strålevarme tilbake inn i luftrommet og sørger dermed for å holde på varmen i boblebadet.

Termolokk

Den fjerde isoleringskilden er et aluminiums-forsterket termolokk, som ligger på toppen av boblebadet. Når termolokket er i bruk, er boblebadet så godt varmeisolerende at strømforbruket kan holdes på et minimum.

Vil du gi ditt boblebad ekstra beskyttelse?

Vi tilbyr både kraftige cover caps og cover jackets. Presenningen er foret og lokket gir derfor et ekstra lag beskyttelse mot det norske været.

Når et boblebad står ute hele året rundt er det utsatt for mange forskjellige faktorer som sol, regn og frost som bryter ned boblebadets materialer. Vi anbefaler derfor alltid ekstra beskyttelse til boblebadet, for å forlenge levetiden til materialene.

På den ene siden av bassengets lokk er det borrelås som kan åpnes, så du har mulighet til å trekke presenningen ned over boblebadet. Remmen som er plassert på den nederste kanten strammes til sist, så man er sikret at lokket blir sittende hvis det blåser mye.