Kan et utendørs boblebad brukes innendørs?

Våre utendørs boblebad er lagd i de beste materialene på markedet. De er laget av bl.a. den slitesterke amerikanske akrylen fra Aristech og det solide og brukervennlige styresystemet fra det anerkjente amerikanske merket Balboa.

Våre utendørs boblebad er bygget til å tåle all slags vær, og vi har levert våre robuste boblebad til kunder nord for polarsirkelen, hvor temperaturen er lavest og klimaet er hardest. Vi kan derfor garantere at våre boblebad også kan brukes inne – det kan faktisk også være en fordel.

Fordeler ved å bruke et utendørs boblebad innendørs

Billigere i drift: Når man bruker boblebadet i kalde omgivelser bruker badet strøm på å holde vannet varmt. Dette vil derfor ikke bli aktuelt hvis badekaret står inne.

Mindre vedlikehold: Når man har boblebadet stående utendørs blir det lettere møkkete. Man kan ha sand under føttene når man går opp i boblebadet, eller det kan blåse blader e.l. ned i boblebadet mens man sitter i det. Denne problematikken blir heller ikke aktuell hvis man har badekaret stående inne.

Innendørs installasjon av boblebadet

Hvis man velger å plassere spadet innenfor er det noen spesielle forhold man skal være oppmerksom på. Det vil forekomme vann rundt badekaret bl.a. ved opp- og nedstigninger. Det er derfor viktig at gulvet der hvor boblebadet skal stå tåler å bli vått. Samtidig er det mest gunstig hvis gulvet kan dreneres via avløp e.l.

OBS: Et utendørs boblebad gir fra seg en del damp ved bruk, og det er derfor viktig at rommet kan ventileres, ev. med en luftavfukter.