Hverdagsluksus med GHOST innendørs boblebad

Finnes det noe bedre enn å nyte et varmt bad når man kommer hjem fra en lang arbeidsdag? Oppgrader ditt baderom og få velvære i verdensklasse med den eksklusive GHOST-serien fra italienske Treesse. Gir helt ned og nyt et deilig boblebad med masse skum i hjemlige omgivelser.

GHOST-system patentert teknologi

Revolusjonerende teknikk og eleganse i skjønn forening – i GHOST-serien får man et innovativt design kombinert med materialer i absolutt toppkvalitet.

GHOST-serien er konstruert av en av verdens førende designere innenfor industriell design, Marc Sadler, og fås utelukkende som luksuriøse boblebad. GHOST-serien er enestående og består av boblebad med massasjefunksjon i verdensklasse! Med vannmassasjen får du en ekte spa-opplevelse. Det varme vannet kombinert med massasjen åpner hudens porer, løsner anspent muskulatur, og øker blodsirkulasjonen så kroppen renses for avfallsstoffer.

Kvalitetsmaterialer

Boblebadene er utført i samme harpiks-materiale som man kjenner fra superyachter (resin), og derfor er serien absolutt «state-of-the-art» innenfor sitt felt.

Minimalistisk estetikk

Innovativt design og skjult teknologi som er innpakket i materialer av absolutt toppkvalitet. Det gir boblebadet et minimalistisk og tidløst design, som vil se flott ut på ditt bad.

Noe for enhver smak

GHOST-boblebadene er muligvis de flotteste boblebadene på markedet! GHOST-boblebadene fra Treesse har rene linjer og boblebadene er produserte i en avbalansert minimalistisk stil. Det betyr at boblebadene passer inn i de fleste hjem.