GHOST-systemet forener usynlig teknologi og italiensk design

Går du og drømmer om det helt perfekte boblebadet, men har ikke funnet et som oppfyller alle dine ønsker? Hvis det gjelder deg, og kun det beste er godt nok, da er det GHOST-boblebadene du leter etter!

GHOST-serien fra italienske Treesse forener usynlig teknologi og et tidløst design, som danner rammen for en luksuriøs wellness-opplevelse ut over det vanlige. Det enestående ved GHOST-serien er at man kan designe sitt boblebad nøyaktig som man ønsker, da man selv har innflytelse på alt innholdet i boblebadet, f.eks. mengden av lys, luft- og massasjedyser.

Samtidig er alt av teknologi skjult for det blotte øye, takket være designet som har pakket alt av dyser, lys og andre komponenter vekk bak en kant i boblebadet, for et elegant og minimalistisk look. Det gir deg den beste mulige wellness-opplevelsen.

Det er nettopp denne patenterte teknologi Treesse har valgt å kalde GHOST-systemet.

Oppgrader ditt GHOST boblebad til en Pro eller Pluss

Mer utstyr og enda høyere yteevne! GHOST Pro og Pluss videreutvikler og gjør så du får det beste ut av GHOST-systemet. Boblebad og Mini-basseng med GHOST Plus-systemet kombinerer avansert teknologi og flott design.

Boblebadene har et mer gjennomført utseende og et større antall vannstråler som er integrert med dysene som allerede finnes i boblebadet. Dette øker vannmassasjens yteevne uten å endre på det stilrene design som kjennetegner GHOST-serien.

Designet har et mer gjennomført utseende og boblebadet har et større antall vannstråler som er integrert med de dysene som allerede er i boblebadet. Dette øker vannmassasjens yteevne uten å endre på det stilrene design som kjennetegner GHOST-serien.

Design ditt drømmeboblebad!

Minimalistisk design

Den tekniske maskinvare er innebygget så samtlige dyser, lys, filtre, avløp, ventiler m.fl. er gjort usynlige, så karret bevarer sitt minimalistiske og stilrene design.

Bølgende bevegelser

Mikrodysene i vannmassasjesystemet er skjult langs den tynne innvendige kanten, som er det karakteristiske trekket ved karets innovative design. Luft styrker de helsefordelene man får ved den behagelige vannmassasjen.

Usynlig avløp

GHOST-seriens innovasjon sees bl.a. i karets tekniske maskinvare, som er innebygget og gjemt i et hulrom, her sifon-overløpet. Dette gjør at avløpet, som resten av boblebadets funksjoner, er usynlige.

Lysterapi

På samme måte som dysene er lys gjemt vekk på innersiden av den tynne kanten i karret. Dermed skapes en rolig og behagelig opplevelse i boblebadet, hvor fargespillet er designet til å skape en atmosfære som legger opp til avslapning for kropp og sinn.