Italiensk design i verdensklasse

GHOST-serien tar luksus til helt nye høyder!

Helt eksklusivt forhandler DenForm de populære GHOST inne- og utendørs boblebad fra Treesse, designer av den fransk-italienske designeren Marc Sadler. Treesse er et av de mest eksklusive merkene i verden innenfor design av inne- og utendørs boblebad.

Denne prestisjefylte posisjonen har de oppnådd takket være deres investering i innovasjon og vitenskapelig forskning. Treesse, som primært fokuserer på boblebad, har i samarbeide med designeren Marc Sadler klart å kombinere avansert teknologi med moderne design, som i høy grad løfter boblebadene til nye høyder med deres GHOST-teknologi.

Materialer i toppkvalitet

Hvis kun det beste er godt nok, så har vi løsningen til deg!

GHOST-serien er boblebad produsert i materialer av aller beste kvalitet. Her forenes usynlig teknologi og et minimalistisk design, som danner rammen for en luksuriøs wellness-opplevelse – pakket inn i en blanding av lys, farger og lyden av bobler. Alt sammen er skjult og designet for mest mulig avslapning. Denne patenterte teknologien har Treesse valgt å kalde GHOST.

Utstyr i verdensklasse

GHOST er rik på teknologi, og har et avansert filtreringssystem. Boblebadene er laget i samme harpiks-materiale som man kjenner fra superyachts og derfor er serien «state-of-the-art» innenfor sitt felt. Noen av funksjonene boblebadet kan tilby er:

  • Usynlige dyser som tilbyr avslappende hydromassasje
  • Automatisk vannpåfylling og resirkulasjonssystem med sandfiltre
  • Elektronisk vanntømming
  • Varmeelement med temperatur-justering
  • Lysterapi

Hydromassasje

Tresses GHOST inne- og utendørs boblebad er kjent for deres innebygde dyser til vannmassasje som gir karret et eksklusivt og strømlinjet design, helt fri for synlige dyser og annen iøynefallende teknologi. De mange dysene er gjemt vekk bak en veldig tynn rille, skjult på innersiden av karret, hvilket får de til å fremstå helt usynlige.

Vandmassasjen er designet til å utvikle seg i vannet og gir derfor en avslappende sensorisk opplevelse. Hydromassasje gir lindring av ømme muskler, reduserer stress og gir en følelse av dyp avslapning og velvære.

Lysterapi

En av de viktigste og mest eksklusive funksjoner som gjør GHOST boblebadene unike er lysterapien.

Lysterapien er på samme måte som dysene gjemt vekk på innersiden av den tynne kanten i karret. Dermed skapes en rolig og behagelig opplevelse i boblebadet, og samtidig er fargespillet designet til å skape en atmosfære som legger opp til avslapning av kropp og sinn.

Design ditt eget drømmeboblebad

Det fantastiske ved GHOST-serien er at man kan designe boblebadet nøyaktig etter ens egne ønsker. Du har selv innflytelse på mengden av f.eks. lys, luft- og massasjedyser.

Ditt boblebad kan også kombineres med:

Nakkeputer: vi anbefaler at man kjøper nakkeputer til GHOST-boblebadet uansett om det er en innendørs eller utendørs modell. Når man skal slappe ordentlig av og gire helt ned er det mest behagelig at hodet har noe mykt å hvile på.

Lokk: Har du kjøpt et utendørs GHOST anbefaler vi et lokk til boblebadet. Den største utgiften ved et utendørs boblebadet er varmetap. Derfor holder man best på varmen ved å benytte et cover når boblebadet ikke er i bruk. Et lokk sikrer også at det ikke kommer skitt i boblebadet som forurenser vannet.