Veiledning til massasjestoler

Finn den beste massasjestolen for deg

Massasjestol Prestige II

Velg Prestige II hvis du ønsker en effektiv allround-massasje.

 • Denne massasjestolen er av skinn i beste kvalitet og gir unik sittekomfort med ergonomisk rygglene, komfortabel sittepute og myk benstøtte og fotskammel.
 • Massasjestolen Prestige II utmerker seg dessuten ved det spesielle Zero Gravity-prinsippet – en vektløshetsposisjon som gir optimal komfort.
 • Denne massasjestolen har en rekke automatiske massasjeprogrammer til hele kroppen eller til delområder, samt manuelle massasjeprogrammer.
  • Massasjestolen kan blant annet stilles inn til spesifikk massasje av rygg, lår, armer, legg, føtter og håndledd

De automatiske massasjeprogrammene dekker:

Extension: Denne massasjen kommer fra thai-massasje. Den sterke massasjen knar og strekker kroppen og kan effektivt behandle ben, rygg, og andre deler av kroppen. Det er den beste løsningen hvis du vil slappe av i stive muskler og øke fysisk styrke i kroppen.

Avstressing etter jobb: Dette programmet er spesielt designet til å avstresse kropp og sinn etter en lang arbeidsdag med fysisk arbeide, eller mange timer bak et skrivebord.

Sportsrestituering: Dette massasjeprogrammet er designet for ømme muskler etter aktivitet og trening. Programmet får dine muskler til å slappe av og restituere. Massasjen får blodsirkulasjonen i gang og dermed restituerer man fortere.

Avslapping og søvn: Dette milde massasjeprogrammet er til for å hjelpe på kvaliteten av din søvn. Skånsom massasje hjelper din kropp og ditt sinn med å slappe helt av. Det er for eksempel en god ide i lunsjpausen for å få opp energien til resten av dagen.

Nakke & Skulder: Dette massasjeprogrammet er spesielt designet til å lindre smertesymptomer i nakken og skuldre. Massasjen fokuserer i hovedsak på nakke- og skulderområdet. Det kurvede designet og stolens rygg gjør at massasjen kan komme helt opp i nakken og lindre tretthet og stiv nakke.

Midje og ryggsøyle: Dette massasjeprogrammet er spesialdesignet til å lindre lumbago (smerter i korsryggen). Massasjen vil hovedsakelig fokusere på midje og ryggsøyle. Massasjen virker også muskeloppbyggende.

Massasjestol modell 600 og 602

Hvis du ønsker en massasjestol som er lett å bruke og finne plass til bør du velge denne modellen. Massasjestolen er lett å finne plass til hjemme. På panelet på armlenet velger du lett mellom tre forhåndsinnstilte massasjeprogram. 

Massasjestolen har et flott og eksklusivt design.

Det er bare å stikke kontakten i, velg et av stolens massasjeprogram, og slappe av!

Massasjestol modell 604

Velg en modell 604 hvis du ønsker den luksuriøse massasjeopplevelsen. Denne massasjestolen har alt:

 • Zero Gravity
 • Automatisk screening av kroppen og tilpasning til personen i stolen
 • Varmeelement til korsryggen og ryggen
 • Det største utvalget av massasjeprogrammer som kan målrette massasjen til særlige områder
 • Elektronisk fjernkontroll
 • Innebyggede høyttalere som man kan koble til en Smartphone via Bluetooth, og dermed skape din helt egen massasjeopplevelse med din egen musikk

Massasjestol Capri med myntautomat

Til offentlige steder som venterom, oppholdsrom, og pauserom anbefaler vi massasjestolen Capri med myntautomat.

Massasjestolen gir en grundig massasje av legger, korsrygg, rygg og nakke. Dessuten er den utrolig driftssikker og lett å betjene og vedlikeholde.

 • Stolen programmeres til å kjøre et bestemt massasjeprogram i et bestemt antall minutter.
 • Stolen aktiveres ved innkast av mynt eller polletter.

Massasjestol til kontoret

Velg mellom massasjestolene Borneo og Vito med innebygget kulemassasje til rygg, nakke, og korsrygg.

Stolen fungerer også som vanlig kontorstol med god sittekomfort og solide hjul.

Denne massasjestolen er flott å se på med krom og ekte skinn.